perjantai 12. kesäkuuta 2015

Helpottunutta kesän suunnitelua

Kun tarpeeksi monta kertaa asiat menee päin mäntyä, niin kyllä ne sitten jossain vaiheessa alkavat taas pysyä siinä tiellä. Eli kyllä, lääkäristä tuli oikeinkin hyviä uutisia. Ehkä jopa parhaita mahdollisia. Jalka on luutunut hyvin - vieläkään ei kyllä ihan täysin. Saan omien tuntemusten mukaan alkaa kävellä ilman keppejä ja liikkua, mutta rauhallisesti pitää ottaa. Leikkausta ei siis tarvita mikäli en jalkaa pahasti missään uudelleen kompuroi (mikä siis saattaisi vaurioittaa jo tapahtunutta luutumista), eikä lääkäriinkään tarvitse enää mennä, ellei kipuja ilmaannu.

Voin rehellisesti sanoa, että olen onnellisempi kuin pitkiin aikoihin - ehkä jopa onnellisempi kuin koskaan. Edes kirjoitusten loppumisen tuoma helpotus ei ollu näin suuri kuin tämä. Kun on kaksi kuukautta miettinyt ja stressannut jotain lähes taukoamatta, on aivan käsittämätön fiilis, kun vihdoin voi taas hengittää huoletta. Voin alkaa taas elää normaalia 19-vuotiaan elämää. Tai no ihan normaalia nyt ei vielä heti voi, sillä sairaslomaa minulla on vielä kolmisen viikkoa, mutta kuitenkin pian voin taas mennä töihin ja tehdä, mitä haluan. :)

Haluan tässä kohtaa kiittää ihan jokaista, joka on tukenut, auttanut, tsempannut sekä ollut kiinnostunut ja huolissaan minusta. Olen valtavan kiitollinen siitä, miten ihana lauma ihania ihmisiä on vuosien varrella kerääntynyt ympärilleni. Kiitos kaikesta, olette ihania. ♥

Täysin aiheeseen liittymätön luontokuva, jonka napsaisin.
Nyt uskallan taas suunnitellakin elämääni ja uskallan vihdoinkin kertoa, millaisia suunnitelmia minulla on tälle kesälle. 

Aion mennä kaksille festareille: heinäkuun alussa Turkuun Ruisrockiin ja elokuun alussa Helsinkiin Weekendiin. Erityisesti tuo Ruisrockiin pääseminen on jännittänyt, mutta nyt voin huokaista helpotuksesta ja julistaa: "RUISSALO, TÄÄLTÄ TULLAAN!!!"
Molempia festareita odotan aivan valtavasti ja ne tulevat olemaan niiiiiiin superhypermahtavia, että järki lähtee.

Festareiden lisäksi teemme kaveriporukkamme kanssa jo perinteeksi muodostuneen reissun Korppooseen. Siellä vietämme ihanan ja aina niin ikimuistoisen viikonlopun yhden ystäväisen mökillä. Myös Porin Yyteriin hiekkadyyneille olisi tarkoitus mennä ainakin yhdeksi päiväksi löhöilemään ja hengailemaan.

Ja mitä olisikaan kesä ilman markkinoita! Tänä viikonloppuna Säkylässä järjestetään Kuhinat ja Laitilassa Munamarkkinat. Voipi olla, että molemmissa tulee piipahdettua. Lisäksi heinäkuun lopussa Raumalla järjestetään Pitsiviikko, joka "huipentuu" Mustan pitsin yöhön. Kai sitä sinnekin tulee taas mentyä katsastamaan menoa.

Näiden lisäksi pääsen varmaan pian muuttamaan omaan asuntooni, kun nyt alan pärjätä siellä yksin ja pystyn tekemään jotain muutakin, kun vaan makaamaan. Minun siis piti muuttaa sinne tossa huhti-toukokuussa, mutta sekin vähän lykkääntyi.

Ja tämän kaiken lisäksi kaikkea normaalia kesäjuttua: aion tehdä töitä, uida, syödä mansikoita, ruskettua, grillata, hengailla kavereiden kanssa, tehdä jotain jälkeenpäin kaduttavaa (joka kesähän sitä jotain tyhmää pitää tehdä yolo-asenteella :D) sekä ihan vaan olla ja nauttia. Ainiin ja valokuvata: ostin meinaan minijärkkärin ja olen aivan täysin rakastunut siihen.

Onnellista, iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
-Elli

1 kommentti:

  1. No taaltahan loytyikin vastaus, onpa mahtavaa kuulla! Olen iloinen, etta selvisit ilman leikkausta ja toivottavasti jalkasi voi nyt hyvin. Voi hyvin! :)

    VastaaPoista